Palvelija se veteli sikeitä reippaasti yli puolenpäivän tänä aamuna. Minä ja tuo Molla The Vanupallo jäätiin siis ilman meidän aamupöperöitä, vaikka kävinkin tuota Palvelijaa herättelemässä ja tuo ukkokin oli hereillä, mutta eihä se mies mitään ruokaa meille tajunnu antaa. 
Sievästi yritin ruokaa vaatia ja kun mikään ei auttanut, hyppäsin ukkelin viereiselle nahkasohvalle ja kusasin siihen. Samaan aikaan kun Molla väänsi torttuja keittiön matolle... Johan tuli emäntäänki vipinää ja suvaitsi ahterinsa peiton alta raahata "ihmisten ilmoille", kun kuuli "rakkaan" avopuolisonsa raivoavan meille...  Ukko noitu meitä alimpaan helvettiin ja emäntä viskasi ruokaa kuppiin. Tehtävä suoritettu! Mitäs eivät tajua, että meitäkin pitää palvella vaikka mikä olisi. Pitää välillä käyttää järeämpiä keinoja, jotta nuo kaksjalkaiset muistavat miten kissoja tulee kohdella!
Kun kuvut oli täynnä ruokaa, oli aika käydä molempien omilla hiekkalaatikoillaan tarpeillaan oikein tyytyväisinä... 

Meikällä on jääny tää  blogin päivittely vähä vähemmälle oman ja palvelijan laiskuuden vuoksi... Mut noh. Eipä täällä oikein mitään ihmeempiä oo tapahtunutkaan... Molla ei vieläkään oikein tahdo mun kaa leikkiä. Kyllä me jo välillä läpsitään toisiamme päin näköä sievästi eikä niin että karvat pöllyää, mutta Molla jatkaa tuota sen murisemistaan vaikka "sievästi" mua turpaan veteleekin. Tänään jäätiin kiinni, kun leikittiin... 

DSC03343-normal.jpg

DSC03348-normal.jpg

DSC03351-normal.jpg

DSC03356-normal.jpg

 

Mitä muuten tarkoittaa "laihdutuskuuri"? Toi Palvelija puhu jotain semmosesta ja tarkotti sillä meitä kissoja?! Wtf... Onko se jotain syötävää? Toivottavasti. Joku herkkukuuri. Namnamnam. Ois kyllä aika nannaa vetää kuurina jotain maksaa pari kuukautta. Eikö oliskin? 

 

AI NIIN! Kävipä meillä yks viikonloppu vieraitakin.. Mä en tykänny yhtään kyseisestä KOIRASTA. Hyi himputti... Rakki. MINUN talossani...