Siitä on kuulkaas tasan 6vuotta kun minä tähän maailmaan syntyä tupsahdin. 
Tänään on kuulkaas ollut oikeat kissanpäivät siis meikäläisellä. Maksaa en harmi vain (ainakaan vielä) ole saanut, mutta sen sijaan palvelija antoi minulle hirvenlihaa. Aijjj että oli hyvää! 

Tiesittekös muuten että tänä samaisena päivänä (tosin vasta 2vuotta sitten) on syntynyt myös maailmankuulu Grumpy Cat! Sekä "vähemmän kuuluisa" Neiti Tikkanen Strömssien Elukat-ryhmästä, jolla on tänään 1v synttärit! Hyvä me! 

IMG_1139-normal.jpg
Pinnasängystä tultiin herättelemään syömään synttäriateriaa.

IMG_1140-normal.jpg
Kun kerran käsky käy niin pakkohan se on lähteä! Minäkö muka lihava? Katsokaa nyt kuinka hyvin sujahdan tästä pinnojen välistä! 

IMG_1143-normal.jpg
No niin, tuleeko sitä ruokaa?
 

IMG_1150-normal.jpg
Tollolla Palvelijallani ei ollut edes kunnon synttärikakkukynttilää! Hoh! 
 

IMG_1151-normal.jpg
Pois tuo ihme häkkyrä!

IMG_1158-normal.jpg
Ja lautaseltahan EI voi syödä. Lattialla on parempi!

IMG_1163-normal.jpg
Ruokailun jälkeen olikin PikkuPalvelijan vuoro antaa minulle leego- & pikkuautohierontaa (kuumakivi hieronta on niiiiiiin last season!).

IMG_1170-normal.jpg
Sitten pikku tirsat! 

IMG_1171-normal.jpg
Jonka jälkeen opetetaan tuolle ihmislapselle miten joogataan kissamaisesti!

IMG_1174-normal.jpg
Jonka jälkeen taas otetaan pikkutirsat!

 

Merkintään lisäystä klo 23:50

Loppupäivä menikin sitten ns. koomatessa. Eiiii vaan jaksanut tehdä mitään tuon ruoka-annoksen jälkeen vaikka jätinkin sitä illemmaksikin! Viimeisen nykyrän "kakustani" kävin tietenkin syömässä olohuoneen karvamatolla (tuo punainen, joka näkyy kuvissakin). Palvelija ei hirveästi arvostanut sitä, jostain kumman syystä.... Tylsimys.
 

Laitetaan tähän vielä kuva siitä, miten minun synttärivuorokausi alkoi (eli makaamalla selällään Palvelijan sylissä) ja hyvin se kuvaa tämänhetkisiä tunnelmia. Tosin nyt en makaa selälläni tässä vaan tarkkaavaisesti kyttään, mitä tuo eukko tänne minusta taas kirjottellee.... 

Snapshot_20140401_1-normal.jpg